Şiş ile Yakadan Başlama Bebek Yeleği Yapılışı Videolu Anlatım
Merhabalar www.yeniorgumodeli.com takipçileri bugün sizlerle yakadan başlamalı bebek yeleği anlatımı yapmak istiyorum.

Bebek örgülerinde yakadan başlama her zaman kurtarıcı olmuştur hem de tek bir şekilde örülmesi bizleri yormamış oluyor.
Örgümüzün anlatımına geçmek istiyorum hemen bebek yeleğimize 100 ilmek atarak başladım ben örgümüz için bebe yünü kullandım 3 sıra horoşa yaptım.

4 sırada ip geçecek şekilde kesme yaptım kesmelerin arasında ilmek sayısı 5şer adet her beş ilmekte ilik açargibi kesim yaptım ki ponpon ipimi aralarından geçireyim. Toplamda 5 sıra haroşa örgü örmüş oldum.
Ön patı için 8 adet haroşa yaptım ön döş kısmı için 14 ilmek düz ördüm kol kısmına gelmeden basını bir doladım 2 ördüm tekrar bir doladım bu kısım ajurlu kesim için di arkadaşlar.
Kolumuzun ilmek sayısı 14 ilmek basını bir doladım 2 ördüm tekrar bir doladım bu kısım ajurlu kesim için
arka kısmımızda koyduk detaylı anlatımı için videomuzu izleye bilir bizlare destek için kanalımıza abone olabilirsiniz.